Új gyorsétteremlánc lép a szlovák piacra - már megkezdődött az alkalmazottak toborzása!

A horvát Koykan gyorsétteremlánc most már a szlovákiai piacra is betörni készül.
Az első két éttermét a pozsonyi Eurovea és Aupark bevásárlóközpontban tervezi megnyitni a cég, a legfrissebb információk szerint. A toborzási folyamat már megkezdődött, és a kezdőfizetés 1250 euró, ahogyan a Startitup is beszámolt róla.
Hogy a vállalat pontosan milyen pozíciókra keres alkalmazottakat, arról a Profesia oldalán lehet bővebben olvasni.
A Koykant 2012-ben jött létre a horvát főváros, Zágráb szívében, egy lelkes baráti társaság álmának megvalósításaként. Céljuk az volt, hogy a világ különböző tájairól származó ízletes ételeket kínáljanak, mindezt gyors és könnyen hozzáférhető módon. Már a kezdetektől fogva tudatosan elkerülték a hagyományos gyorséttermek sémáját. Kínálatukban megtalálható a mexikói burrito és quesadilla, a Közel-Kelet ízvilágát idéző falafel és humusz, valamint wrapok, curryk, gyrosok, emellett pedig a hamburgerek és saláták modern, izgalmas változatai is helyet kaptak.
A vállalat első lépéseként Pozsonyban kívánja kipróbálni a szlovákiai piacot. Amennyiben a teszt sikeresnek bizonyul, a tervek szerint 2026 végéig további 15 étterem nyitását tervezi Közép-Európa különböző városaiban, így például Prágában, Bécsben, Münchenben, Ljubljanában vagy akár Budapesten is.